Locatienet focust zich op het aanbieden en het ontwikkelen van cloud-services op het gebied van verkeer en vervoer.

Onze site Routenet.nl is alom bekend. HIer bereken je een route met uitgebreide keuzes voor je reiswensen en geeft je leesbare rij-instructies.

Of onze Trafficnet.nl met actuele verkeersinformatie, en de mogelijkheid om te informeren of je vertragingen kan verwachten op eigen dagelijkse routes.

Daarnaast is er de Onderweg app. Deze app biedt extra verkeersinformatie binnen je standaard navigatie app middels widgets.

Onze verkeer- en vervoersinformatie diensten worden via webservices ontsloten zodat deze ook binnen jouw organisatie beschikbaar zijn.
Kijk eens naar onze Reiskostenbon, Map&Route of Time&Distance diensten.

Locatienet is opgericht in 1996. In 2000 werd Locatienet een zelfstandige BV met de PTV Group en het management als aandeelhouders.
Begin 2021 heeft het management de aandelen van de PTV Group overgenomen waarmee Locatienet volledig in eigen handen is gekomen.

Routenet™ en Locatienet™ zijn geregistreerde handelsmerken van Locatienet BV in de Benelux.

Producten & Diensten

We bieden verschillende geographische diensten en producten. De Reiskostenbon en Time&Distance zijn er voor het verwerken reiskosten declaraties. Met Map&Route kan een interactieve kaart of routeplanner op een webpagina worden getoond. Of bezoek je dagelijks meerdere adressen dan kan je de optimale route berekenen met de Map&Tour De Locator geeft de bezoekers van je website of je app een overzicht van je dichtstbijzijnde vestigingen. Met de Pro versies heeft u de beschikking over webservices om functionaliteit te integreren in uw eigen applicaties.

 

Projecten

Locatienet ontwikkelt locatie gebaseerde apps in samenwerking met en in opdracht van diverse Europese en Nederlandse overheids- en onderzoeksinstellingen
Laten we je meenemen bij welke projecten we de afgelopen jaren betrokken waren:

Sites & Apps

Onze partners

Locatienet streeft continu naar kwalitatief hoogwaardige diensten voor consumenten en bedrijven te leveren. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met diverse gerenommeerde partners en leveranciers op het gebied van content, hosting en data. Samen met deze partners en leveranciers zorgt Locatienet ervoor dat haar diensten altijd innovatief en actueel zijn.

Locatienet adviseert haar partners en leveranciers bij het verbeteren van bestaande datasets en het ontwikkelen van nieuwe datasets.

Onze kaart leverancier

https://here.com

Onze geographische en logistieke software nemen wij af van PTV-Group. 

https://company.ptvgroup.com/

Ons hosting bedrijf

https://asimonetworks.com

Onze adverteerder

https://www.azerion.com/