Lctr Standaard

De Locator standaard is te gebruiken om binnen de Benelux een overzicht te tonen van de dichtstbijzijnde locatie op basis van een zelf in te geven adres.

Vervolgens is het mogelijk om een route te genereren, of de locatie op een kaart te tonen.

Locator plus

De plus versie van de locator biedt u meer mogelijkheden, zo werkt de plus versie voor heel Europa en met extra opties zoals, het zoeken op merken (eigenschappen), meer locaties in een kaart tonen, statistieken en foto uploaden biedt de plus versie u de mogelijkheid om de locaties in uw huisstijl weer te geven.

Locator Pro

De de Pro variant van de locator is een XML gebaseerde webservice die de ontwikkelaar in staat stelt de locator volledig naar eigen inzicht in te richten. Deze is tevens geschikt voor de integratie in bijvoorbeeld een iPhone applicatie.

Maatwerk

Naast het toegang bieden tot de verschillende webservices en diensten heeft Locatienet ook de mogelijkheid om maatwerk projecten voor u uit te voeren. Heeft u specifieke wensen, of zelf niet de technische kennis in huis om projecten zelf uit te voeren, helpen wij u hier graag mee.

Contactgegevens

Telefoon

+31 (0) 346 581 671

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Locatienet BV
Energieweg 1
3542 DZ Utrecht

Kantoor Amsterdam

Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 003 C
1018 JA Amsterdam

Bekijk de plattegrond

 

Heeft uw bedrijf verschillende vestigingslocaties? Laat uw klanten eenvoudig de dichtstbijzijnde vestiging vinden. 

De Locator van Locatienet is geschikt om uw websitebezoeker snel en eenvoudig uw dichtsbijzijnde vestiging te laten vinden. Denk hierbij aan de dichtstbijzijnde dealer, winkel, kantoor, hotel etc.
 
Een bezoeker vult op uw website zijn adres of postcode in en maakt daarna een keuze uit de lijst met uw dichtstbijzijnde vestigingen. Het aanklikken van een vestiging laat deze centraal op een kaart zien. Daarnaast kunnen ook andere vestigingen getoond worden als die binnen het gebied van de kaart vallen. Zodra de bezoeker de eigen postcode of adres invoert kan hij ook de route naar de
vestiging(en) plannen.