Resellers

Ontwikkelt of beheert u websites? Maak deze dan functioneler en interactiever. Integreer de diensten van Locatienet in de sites van uw klanten. Word reseller van de Locatienet-diensten!

logo ABM systems

ABM Systems heeft een uitgebreide ervaring binnen Zorg en Thuiszorg in het bijzonder. Samen met een Thuiszorgorganisatie is daarom een laagdrempelige oplossing ontwikkeld waarmee de reiskosten automatisch worden berekend en bij de salarisadministratie digitaal worden aangeleverd.

 

logo paralaxParalax ontwikkelt, programmeert en implementeert sinds 1981 software voor personeelsplanning. In Nederland is Paralax marktleider op het gebied van personeelsplanning. Paralax gebruikt de Locatienet webservice in Planningssoftware Rostar CAS

Contactgegevens

Telefoon

+31 (0) 346 581 671

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Locatienet BV
Energieweg 1
3542 DZ Utrecht

Kantoor Amsterdam

Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 003 C
1018 JA Amsterdam

Bekijk de plattegrond

 

Wat houdt het Resellersprogramma precies in?

Als reseller adviseert u uw klanten officieel over de diensten Locatienet™Map&Route en Locatienet™Locator. Daarnaast kunt u deze diensten direct verkopen en integreren in de websites van uw klanten. De xml-feed in de pro-uitvoering van deze diensten is bovendien uitermate geschikt voor uw maatwerkopdrachten. U ontvangt van ons jaarlijks een procentuele korting over alle verkopen die via u verlopen.

 

Waarom reseller worden van de Locatienet diensten?

Als reseller biedt u uw klanten toegevoegde waarde en extra service. Met de integratie van een dienst van Locatienet vergroot u namelijk de functionaliteit en interactiviteit van hun bedrijfswebsite. Bovendien helpt u uw klanten fysiek consumentenverkeer te genereren naar hun vestigingen, kantoren of verkooppunten. Met de verkoop van onze diensten verbetert u dus uw dienstverlening aan klanten. Daarnaast genereert u met de integratie van deze diensten meer business én u ontvangt voor elke klant een jaarlijkse korting op de verkoopprijs.

 

Reseller worden kost niets

Deelname aan het Locatienet Resellersprogramma is geheel gratis en risicovrij. Er zijn geen kosten verbonden aan toetreding en er is geen minimale verkoopvereiste. Tevens ontvangen resellers een gratis Map&Route account voor de eigen website.