Standaard

De standaard versie is geschikt voor u als u eenmalig de afstanden tussen adressen nodig heeft voor bijvoorbeeld de reiskosten vergoeding van uw werknemers. U levert een MS Excel of CSV bestand aan met VAN en NAAR adressen bij voorkeur in postcodes.

Pro

De pro versie van Time&Distance is een XML webservice die u eenvoudig kunt integreren in uw eigen applicatie. Time&Distance Pro is interessant voor het regelmatig opvragen van afstanden, maar ook een groot aantal afstanden in een keer opvragen is mogelijk.

Contactgegevens

Telefoon

+31 (0) 346 581 671

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Locatienet BV
Energieweg 1
3542 DZ Utrecht

Kantoor Amsterdam

Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 003 C
1018 JA Amsterdam

Bekijk de plattegrond

 

Berekenen van reisafstanden en reistijden

Inzicht in de reiskosten is belangrijk voor uw onderneming. Bijvoorbeeld voor de bepaling van de kilometervergoeding voor het woon-werkverkeer voor uw medewerkers of bijvoorbeeld om autokosten en brandstofkosten te beperken of inzichtelijk te maken.


Duidelijkheid en precisie is voor de afstandberekening noodzakelijk. Denk hierbij aan de kilometervergoeding of voor de nieuwe regels voor bijtelling, maar ook het doorberekenen van reiskosten aan clïenten, is een goede kilometerregistratie belangrijk. Vandaar dat Locatienet de dienst Time&Distance ontwikkeld heeft waarmee u exact kilometers en reistijden kunt berekenen voor elke toepassing.

Time&Distance van Locatienet is de meest eenvoudige en betrouwbare oplossing voor het bepalen van afstanden in kilometers en de reisduur in minuten en seconden voor elke autoroute, gebaseerd op de standaard van de bekende online routeplanner van Routenet.nl

Met Time&Distance kunt u afstandsberekeningen automatisch laten uitvoeren maar ook handmatig per adres of postcode opvragen. Het resultaat kunt u inlezen in bekende office applicaties zoals Excel of Access.

Met de op XML gebaseerde PRO versie is het daarnaast mogelijk om Time&Distance als webservice te laten functioneren binnen bijvoorbeeld uw intranet omgeving of eigen applicatie.

 

Voordelen van Time&Distance:

* Vereenvoudiging van het beheer en de berekening van reiskosten,
* De kortste, snelste of optimale route in meters en seconden,
* Een betrouwbare en eenduidige methode voor afstandberekeningen,
* Locatie bepaling op Europees niveau,
* Helder overzicht van afgelegde ritten,
* Eenvoudige implementatie,
* Gebaseerd op de Routeplanner www.routenet.nl

 

Time&Distance Standaard

Éenmalig een grote batchberekening laten doen tbv van bijvoorbeeld de reiskostenvergoeding van uw medewerkers, bij een bedrijfsverhuizing of voor de jaarlijkse controle van de fiscus, dan is onze Time&Distance standaard de oplossing.

Lees hier meer over onze Time&Distance standaard oplossing.

 

 

Time&Distance Pro (XML)

Time&Distance Pro Webservice obv een vertrouwde XML interface waarmee u eenvoudig een groot aantal afstanden tussen 2 adressen kunt berekenen. 

Lees hier meer over onze Time&Distance pro webservice.